St Michael

Butjesstraat 8 in Groningen, ( Toon op kaart )

191 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Michael, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Michael foto

Op St Michael vind je 38 klassenfoto’s en 191 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

arjenrolf_hotmail_com Hartstikke leuk tijd gehad.

arjenrolf_hotmail_com Hartstikke leuk tijd gehad. Les gehad van Rob, Ben en Mieke. Reunie in 2003 was als vanouds .............. Leuk om Johan, Siward, Rene, Annemiek, Elin, John, Marcel, Babette en Desire weer gezien te hebben. ************************** (en kom geschreven met een "c" ;)

St Michael, 1979

Heb ontzettend fijne herinneringen aan Juf Lindemann.

Heb ontzettend fijne herinneringen aan Juf Lindemann. Een juf die in haar leerlingen geloofde, ben blij dat ik haar als juf heb gehad. Zat eerst in de klas bij Thamar Zwiers, Niels, Marieke, Tanja,Monique Ten Berge, Jouke,Samantha Doornbos,Lara en Charlie Rombola,Jerry Timmerman,Ilona,Alex Teuben en nog veel meer, maar weet de namen niet meer. Later kwam ik in de klas bij Edward Heuker, Barbara Makkes,Femke Mostert,Daniel Ninckblok,Matthieu Siersma,Manon Siebers,Sije Meter,Gaby Hiddema,Martien Versteegh,Debbie Wiltens,Karin Nagel,Tijo,Hans Teuben,Stefan Csiba,John Kleine,Anne Aukes,Coralie,Christiaan Krabbe,Sandra Verbeek,Maarten...................

St Michael, 1983

prachtige jaren met leuke herinneringen.

prachtige jaren met leuke herinneringen. Juf Lindemann en de schoolreisjes naar Sondel. pdvdlaan en dan engels voor huis in nederland en je bent weer met mij in contact.

St Michael, 1964

?