st- Martinusschool

Martinussteinstraat R.dam zuid in Rotterdam, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st- Martinusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st- Martinusschool foto

Op st- Martinusschool vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de school heette toen de dacosta school.

de school heette toen de dacosta school. Mijn leraar heette: Mr.Hellendoorn, Mr.Loder zijn vader had een drukkerij op de Hillevliet.

st- Martinusschool, 1950

ik kan me een jaartje of wat vergissen in de jaartallen maar maakt niet uit,ik heb vanaf mijn 4e jaar daar op school gezeten,dat begon daar beneden ,dat was de kleuterschool.

ik kan me een jaartje of wat vergissen in de jaartallen maar maakt niet uit,ik heb vanaf mijn 4e jaar daar op school gezeten,dat begon daar beneden ,dat was de kleuterschool.daarna naar de grote school,,,daar zat ik op de bovenschool(zo werd dat genoemd)hoofdmeester was mr,v.d.sloot mijn broer huib zat op de benedenschool,mr,hellendoorn en juffr,kruithof.ik weet nog wel wat namen ,maar ik weet niet meer precies wanneer ik,en met wie, in welke klas zat.zo was er mijn vriendin ada (achternaam)??zij woonde in de schalkburgerstraat,we bleven dikwijls bij elkaar logeren.dan had je ellie kaspers(en zus annie)ria hoogendoorn,tinie of dinie van rosmalen uit de bloemfonteinstraat,we hadden in de hogere klas een juffrouw waarvan me de naam is ontschoten,maar die ik nooit vergeet omdat zij altijd zij,HEB JE EEN KRONKEL IN JE GROTE TEEN.dan was er ook wim sigaret en een zus,weet haar naam niet meer,uit de tweeboschstraat ik ben daar ook dikwijls thuis geweest bij hun.en dan weet ik ook nog ene joke uit de schalkburgerstraaat waar ik mee omging.we gingen met de klas altijd in de zomer naar de speeltuin op het afrikaanderplein ik woonde in de paulkrugerstraat in de lage huisjes tegenover de kerk.als me nog wat te binnenschiet zal ik het vermelden,ik heb deze site net ontdekt en wilde toch iets schrijven

st- Martinusschool, 1952

mijn naam is dirk vuijk ik zat op deze school toen het nog de dacosta school hete.

mijn naam is dirk vuijk ik zat op deze school toen het nog de dacosta school hete. ik woonde in de joubert straat wie kent mij nog ?????

st- Martinusschool, 1956

?