St. Mariaschool

Groenburgwal in Amsterdam, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Mariaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Mariaschool foto

Op St. Mariaschool vind je 20 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De kleuterschool vond ik volgens mijn ouders verschrikkelijk.

De kleuterschool vond ik volgens mijn ouders verschrikkelijk. De lagere school was via de ingang aan de Kloveniersburgwal en dan hoorde je bij de "groten". Zuster Violet van de 3e en 4e klas was een schatje. In de 5e en 6e klas zaten we maar met ongeveer 12 meisjes in de klas. Natuurlijk alleen meisjes want het was in die tijd een Roomskatholieke meisjesschool! De namen die ik me nog kan herinneren uit de 6e klas zijn Els (ik was Elsje), Ansje, Willy, Liesbeth, Emmy, Petra, Marjolijn.........Ik ben benieuwd of iemand reageert, lijkt me ontzettend leuk!

St. Mariaschool, 1956

Ik zat in de klas bij zuster Violet en zuster Anagarn.

Ik zat in de klas bij zuster Violet en zuster Anagarn. De speelplaats was gescheiden door een bank. Jeanette van de rechtboomsloot en Max en Bea zijn wat namen die ik mij herinner.

St. Mariaschool, 1956

Ik zat in de 3/4e klas bij zr.

Ik zat in de 3/4e klas bij zr. Violet en in 5/6 bij zr Annegarn. Bij mij in de klas zaten o.a Miriam Vriens, Saskia de Boer, Heleen Donse, Loes ?

St. Mariaschool, 1960

?