St. Maria Meisjesschool

Admiraal de Ruijterweg 410 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

151 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Maria Meisjesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 41
  • Schoolgenoten 151

Op St. Maria Meisjesschool vind je 41 klassenfoto’s en 151 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 144

Ik herinner mij juffrouw Negenborn en juffrouw Bruseker, die "big" genoemd werd.

Ik herinner mij juffrouw Negenborn en juffrouw Bruseker, die "big" genoemd werd. Zat in de zesde klas bij juffrouw van Roermund. Als je van haar strafwerk kreeg moest je tien keer een "oefening van berouw" opschrijven. Ook herinner ik mij de rode streep op het schoolplein, waar je niet overheen mocht, omdat aan de andere kant van die streep de jongens van de jongensschool speelden.

2002, Carla

juffrouw tulleken (1e) juffrouw happé (2e) juffrouw welling (3e) juffrouw van vught (4e) juffrouw de beer/ bruseker (5e) juffrouw roermond.

juffrouw tulleken (1e) juffrouw happé (2e) juffrouw welling (3e) juffrouw van vught (4e) juffrouw de beer/ bruseker (5e) juffrouw roermond

2002, monique

mijn schoolvriedinnetjes en klasgenootjes waren Clara Duppen, Pietie de Groot,Ansje Roels,Marina van Delft,Trudie Lagenburg,derda Dinnkeloo,Irma Bernard,Thea Schep,Gonnie Smorenburg,Marie-Therese Negenboom,Hennie Bosman.

mijn schoolvriedinnetjes en klasgenootjes waren Clara Duppen, Pietie de Groot,Ansje Roels,Marina van Delft,Trudie Lagenburg,derda Dinnkeloo,Irma Bernard,Thea Schep,Gonnie Smorenburg,Marie-Therese Negenboom,Hennie Bosman. Ik zou het leuk vinden als er iemand op reageerd.

2003, Deleted
?