St. Magdalena

Dr. Clemens Meulemanstaat in Heerlen, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Magdalena, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
St. Magdalena foto

Op St. Magdalena vind je 11 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Kaatsenballen tegen de hoge muur, boven aan de trap.

Kaatsenballen tegen de hoge muur, boven aan de trap. De hinkelbanen, het touwtje springen. Dropjes verdienen in de eerste klas bij juf Merks als je een aantal kruisjes op het bord had. De handwerkjes, die we maakten, de eerste trui breien in de vierde klas bij juf Bremmers, die ik heel erg streng vond. Het uitzicht op het kerkhof. De schoolmelk. De gescheiden speelplaats. Er zijn verschillende klassenfoto´s gemaakt, tijdens mijn lagere school tijd. Wie heeft deze foto´s nog?

St. Magdalena, 1965

Samen met tweelingzus Hilde braaf deze school doorlopen.

Samen met tweelingzus Hilde braaf deze school doorlopen. Wij woonden op 'De Rukker', een half uur lopen dus (vier keer per dag). Heb nog net de eerste jongens op de school meegemaakt. Daarna was het gauw afgelopen met deze school....

St. Magdalena, 1966

wat ik me herinner is de hele grote kastanjeboom bij de trapjes.

wat ik me herinner is de hele grote kastanjeboom bij de trapjes...en volgens mij staat ie er nu nog.En natuurlijk juf Poker, Meijs, Erven ( niet gehad, was er wel als de dood voor) Bremmers. Huizingga en niet te vergeten juf Leers.

St. Magdalena, 1969

?