St. Lidwinaschool (inmiddels gesloopt)

Druckerstraat 2 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

209 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Lidwinaschool (inmiddels gesloopt), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 70
  • Schoolgenoten 209

Op St. Lidwinaschool (inmiddels gesloopt) vind je 70 klassenfoto’s en 209 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 170

Alleen maar goeie herinneringe...

Alleen maar goeie herinneringen aan deze school. Ik heb het laatste jaar van deze school mee mogen maken. 1e en 2e klas bestonden toen niet meer. 1 ochtend in de week met de hele school (ongeveer 30 leerlingen) muziekles van meneer Gieling. En de afscheidsmusical 'De Reunie' waar elke leerling een steentje aan bij mocht dragen. En natuurlijk de publiciteit die de school in de krant kreeg. Iedereen op de foto.

2002, Anneke

Heeeel streng en heel gezellig...

Heeeel streng en heel gezellig en alleen meisjes in mijn tijd. Meneer van Aalst, Meneer Voorpostel, Juf. Grandiek en Juf van Wijngaarden.

2002, Yvonne

eerst alleen meisjesschool, to...

eerst alleen meisjesschool, toen ik er op zat hadden we ook jongens op school. Het oefenen voor de musical met juffrouw Mak en het afwassen in het keukentje onder toezicht van juffrouw Groot

2002, José
?