St. Leonardusschool

Havenstraat 48 in Naaldwijk, ( Toon op kaart )

147 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Leonardusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Leonardusschool foto

Op St. Leonardusschool vind je 38 klassenfoto’s en 147 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de 4e klas bij Meester Steensel ging het leren niet al te best.

In de 4e klas bij Meester Steensel ging het leren niet al te best. Ik ben toen niet over gegaan. Voor mijn gevoel kwam ik hierna in een klas met allemaal jonge broekies te zitten zoals Gerard Ton ;-) Wat ik ook kan herinneren is dat als je bij Meester Steensel erg je best deed dan mocht je een periode lang de zilveren mini euromast op je schoolbankje zetten. Ook opvallend in die tijd waren de verjaardagscadeau’s die rokende leraren kregen. Ze konden van al die asbakken, zware shag en pakjes sigaretten een winkeltje beginnen. Meester Gerritsen van de 6e klas herinner ik me nog steeds met een niet brandend shagie aan zijn onderlip hangend en dat er wonderbaarlijk nooit afviel. Jammer dat andere klasgenoten geen foto’s geplaatst hebben tot nu toe.

St. Leonardusschool, 1967

voor reakties johan(a)damnet nl.

voor reakties johan(a)damnet nl

St. Leonardusschool, 1957

Wat ik kan herinneren is dat het een zeer grote klas was.

Wat ik kan herinneren is dat het een zeer grote klas was. Wat ik ook nog weet is dat in de 4e klas onze juf is getrouwd met de meester uit klas 5.

St. Leonardusschool, 1968

?