St-Jozefsinstituut

Alfons Pieterslaan 21 in Oostende, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St-Jozefsinstituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St-Jozefsinstituut foto

Op St-Jozefsinstituut vind je 0 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

eigenlijk waren het 1ste en 2de middelbaar mijn mooiste jaren dat was in het VKIOB in bredene dat was dan het VSO.

eigenlijk waren het 1ste en 2de middelbaar mijn mooiste jaren dat was in het VKIOB in bredene dat was dan het VSO. Dat was een stuk van de sint-jozefsinstituut van oostende. Klasgenoten: Sylvia Curvers, Sabine Sels, Viviane Smissaert, Dominique Hollevoet, Steve Broeckx, Glenn Vandenbroecke, Franky Devinck,Frank Goes, Danielle Ancion

St-Jozefsinstituut, 1983

Eerst 2 jaar algemeen, dan 3de handel, om dan de rest in Kantoor te "slijten".

Eerst 2 jaar algemeen, dan 3de handel, om dan de rest in Kantoor te "slijten". Heb me daar leren verweren en ben daar ontplooid tot een sociaal beest. Ben sinds 5de Kantoor beste maatjes met Isabelle Dekeyzer, vrienden voor het leven.

St-Jozefsinstituut, 1985

Was een beetje een haantje tevoren, gehoord natuurlijk, maar kan dat wel verstaan, als ik men dochter nu zie kan ik daar nu volledig inkomen.

Was een beetje een haantje tevoren, gehoord natuurlijk, maar kan dat wel verstaan, als ik men dochter nu zie kan ik daar nu volledig inkomen. Zo moeder, zo dochter! Favoriet leraars, mijnheer Deprez - muziek, mevr. Rondelez -was onze kladtitularis maar wel een toffe, had na men schooljaren een tijdje contact met martine, woont niet ver van een vriendin en verder zie ik ze wel voor me maar kan er geen naam meer ophalen. Schoolliefdes, ja dat was Hansje Van Dijcke, tja dat gebeurd he!

St-Jozefsinstituut, 1984

?