St Jozef School

Schoolstraat in Stein, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Jozef School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Jozef School foto

Op St Jozef School vind je 1 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Was een hele oude gezellige school met een grote speelplaats ervoor.

Was een hele oude gezellige school met een grote speelplaats ervoor. Kan me meester Peerboom nog heel goed herinneren, had best wel knijp voor hem. Meester Hulst vond ik de leukste meester. Wat ik zelf heel leuk vind is dat mijn oudste dochtertje Lois les heeft gehad van meester Wim Meijers. Deze meester heb ik zelf nog gehad in de derde klas.

St Jozef School, 1977

geweldige school;met niet al te veel middelen een geweldige schooltijd gehad,het enige speeltoestel op de speelplaats waren de zwart/wit gekleurde stoeptegels,deze bestrating was niet zo fraai aangelegd,zodat wij de leukste spelletjes zelf fantaseerden.

geweldige school;met niet al te veel middelen een geweldige schooltijd gehad,het enige speeltoestel op de speelplaats waren de zwart/wit gekleurde stoeptegels,deze bestrating was niet zo fraai aangelegd,zodat wij de leukste spelletjes zelf fantaseerden.wij speelden altijd zwart/wit tijdens speelkwartier;diegene die als laatste buiten was;was hem!! er zaten toendertijd maar 100 kinderen op de hele school....iedereen kon iedereen bij naam,en wist ook wel waar hij of zij woonde.deze school had iets,jammer dat hij er niet meer is;ik heb alleen nog een beker met de school getekend erop,en natuurlijk de bekende gele rapporten.

St Jozef School, 1980

leuke school, voor mijn gevoel mocht er heel veel.

leuke school, voor mijn gevoel mocht er heel veel. In ieder geval meer dan op de kleuterschool bij zuster Goretti ( spagettie, haha ) Ik heb het idee dat ik 3 jaar les heb gehad van juf Tiny. Meeste indruk heeft toch het voorleesuurtje van juf Martens gemaakt. Wipneus en Pim, wat kon die vrouw goed voorlezen.

St Jozef School, 1982

?