st jozef mavo

in Punda, ( Toon op kaart )

40 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st jozef mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st jozef mavo foto

Op st jozef mavo vind je 0 klassenfoto’s en 40 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dit was nog ten tijde van de MULO.

Dit was nog ten tijde van de MULO. Het Hoofd van School was Zr. Margaretha ....... Verder waren Thijssen I+II, Zwagermans en Hendriks de leerkrachten die een bepaalde indruk hebben achtergelaten. Klasgenoten en Schoolvriendinnen uit die tijd: Ingrid Boom, Lienchie Berg, Sefna Curie, Minguelita Lourens, Mavis en Rosemary Luis, Evy Capella en Jeanette Cratz.

st jozef mavo, 1961

Toendertijd was meneer Frans directeur van de school.

Toendertijd was meneer Frans directeur van de school. Die heb ik inmiddels hier in Nederland ontmoet in zoetermeer. Verder herrinneer ik me nog de volgende leerlingen op school zoals Igor ,Johayla, Philomena Dania en Carolien.

st jozef mavo, 1980

Heb niet als leerlinge meegemaakt, maar goede tijden met leerkrachten en leerlingen doorgebracht - muzikale evenementen, Menudo (Es Por Amor), gebroeders Braun, naar de stad en "last but not least", bij mijn moeder op bezoek .

Heb niet als leerlinge meegemaakt, maar goede tijden met leerkrachten en leerlingen doorgebracht - muzikale evenementen, Menudo (Es Por Amor), gebroeders Braun, naar de stad en "last but not least", bij mijn moeder op bezoek .....

st jozef mavo, 1980

?