St Jozef

Martinus vd Mortelstr 2 in Halsteren, ( Toon op kaart )

151 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Jozef, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Jozef foto

Op St Jozef vind je 11 klassenfoto’s en 151 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

directeur was muys, en de leerkracht die ik had was een kwal van een vent dhr van dijk.

directeur was muys, en de leerkracht die ik had was een kwal van een vent dhr van dijk. Leerlingen; anita langenberg, yvonne van ginneken, monique way

St Jozef, 1969

De eerste klas, mejuffrouw Willie Chaam.

De eerste klas, mejuffrouw Willie Chaam. En met mijn klasgenootje Hans Leys (of Hans Leyssink) brulde ik het hardst om wie het eerste naar huis mocht als wij straf hadden!! Mijn "dierbare" zuster (Anja van Lierop, nu mevrouw van Oevelen) was toendestijds ook lerares op de St. Josefschool. Vandaar mijn bijnaam, omdat zij niet algeheel geliefd was!!

St Jozef, 1967

Ik kan mij uit het eerste jaar juffrouw Wil nog heel goed herinneren, een geweldige juf; aan juf Erna heb ik niet zulke goede herinneringen.

Ik kan mij uit het eerste jaar juffrouw Wil nog heel goed herinneren, een geweldige juf; aan juf Erna heb ik niet zulke goede herinneringen. Ikw as bang voor haar. Voorts komen de meesters Soffers en Franken (met zware stem) boven.

St Jozef, 1967

?