St Joseph

Stationsstraat 52 in Maarheeze, ( Toon op kaart )

139 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Joseph, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Joseph foto

Op St Joseph vind je 30 klassenfoto’s en 139 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juf meurkens,juf himbergen,meester bax,meester van thiel en meester ???.

juf meurkens,juf himbergen,meester bax,meester van thiel en meester ???

St Joseph, 1965

Musical eindklas.

Musical eindklas. Veel lol. Gave les bij Boogaard. Van der Thiel was een voortreffelijke kerel en leraar. GEEN leuke les bij Backx (moest eigenlijk achter voor staan maar goed.... laten we het erop houden dat het voortrekken en de psychologische spelletjes (wat ik achteraf pas besef) zijn manier waren om zijn inferieuriteit af te reageren. Juffrouw verrest op de derde heeft me bijna een schrijf-trauma bezord omdat ik telkens NIET mooi zou schrijven.... Juf Meurkens: de eerste aanraking met de tafels. Leek streng maar was het niet. Wel rechtvaardig. De juf uit de eerste klas geheel vergeten. Waren wel leuke uren maar ben nu gewoon haar naam kwijt.

St Joseph, 1976

Nadat de meisjesschool en de jongensschool gemengd werden, mocht ik de 5e en 6e klas bezoeken op de Jozefschool.

Nadat de meisjesschool en de jongensschool gemengd werden, mocht ik de 5e en 6e klas bezoeken op de Jozefschool. Heb daar lesgehad van meester van de Boogaard en natuurlijk meester van der Thiel. Veel leuke herinneringen aan de musical en de driedaagse.

St Joseph, 1970

?