St. Jansschool

Rijnhuizenlaan 2-4 in Utrecht, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Jansschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Jansschool foto

Op St. Jansschool vind je 14 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de 1e klas juf.

In de 1e klas juf. Mars (knotje). In de 2e juf Dro(o)gebroek, en in de 3e meester Visser. In de 4e klas meester vd Akker (berkelstraat) en de 5e meester Boersma (Beatixschool) en de 6e klas hadden we meester Verschoof.

St. Jansschool, 1943

Ik ben op 28-02-1952 in de 2e klas (jufr.

Ik ben op 28-02-1952 in de 2e klas (jufr.Neggens o.i.d.?) op de St.Jansschool aan de W.A.Vultostraat gekomen. Wij woonden op de Julianaweg, bijna helemaal achteraan. Het was dus een flink stuk lopen naar school, 1½ km?. Een van mijn vriendjes was Theo Kater, die naar ik meen, in de straat achter ons woonde, Hoogravenseweg? En Joop Uppelschoten uit de Hooft Graaflandtstraat? Ik heb tm de 5e klas op deze school gezeten, waarbij ik menige ochtend naar de jeugdmis ging. Dit werd mij een keer op de speelplaats goed ingepeperd door enkele klasgenoten en sinds die tijd werd ik door hen soms "De Pater" genoemd. Het heeft mij niet echt gestoord, want ik ging naar de St.Janskerk, naast de school, voor het ontbijten op school, dat vond ik leuk. Ik zat op het jongenskoor van meester Visser en was daar een tijdje voorzanger. Ook was ik bij de welpen (gids van het bruine nest), boven op zolder van de St.Jansschool. We beleefden veel avonturen in en rond het drijfzand van het toen nog in aanbouw zijnde Hoograven en op rattenjacht in de Houtcentrale. In 1955 zijn we naar Harderwijk verhuisd, daar bleek dat de broer van Juffr.Mars pastoor/deken was. 3e klas meester vd Akker, 4e klas meester Bootsma en 5e klas meester Verschoof. Hoofd der school was de heer Hermans.

St. Jansschool, 1952

Sommige namen zijn nog Bekend, Joris Meegdes, Bart Rootengarten, Rudie veldhuizen en Kees Jooren.

Sommige namen zijn nog Bekend, Joris Meegdes, Bart Rootengarten, Rudie veldhuizen en Kees Jooren.

St. Jansschool, 1958

?