St Jan School

Rozenlaan ? in Leidschendam, ( Toon op kaart )

144 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Jan School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Jan School foto

Op St Jan School vind je 32 klassenfoto’s en 144 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Waarom sta ik niet op die foto die genomen is op de sportdag bij RKAVV? Hans Wouters.

Waarom sta ik niet op die foto die genomen is op de sportdag bij RKAVV? Hans Wouters. (Hannie heeft zich aangemeld en ook mijn scholen opgenomen in haar lijstje vandaar dat haar naam hier boven staat. weet even niet hoe dat te veranderen.)

St Jan School, 1967

5e klas een meester Molenaar???? 6e klas Boekraad, het hoofd, zag het helemaal niet zitten dat ik naar de HBS zou gaan.

5e klas een meester Molenaar???? 6e klas Boekraad, het hoofd, zag het helemaal niet zitten dat ik naar de HBS zou gaan. Die heb ik op mijn sloffen gehaald. Klasgenoten, Ivo Denissen, die net als ik niet een echte autochtone dorpsjongen was.Jos Pluijmers, met wie ik ook op een zeeverkennersclub zat. Mart Blokland, de beste leerling van de klas. Franse les in vrije tijd, zaterdagochtend naar school. Verder heeft die periode weinig indruk gemaakt.

St Jan School, 1961

Het was een erg leuke tijd.

Het was een erg leuke tijd. Juffrouw Disseldorp in de eerste, Oliehoek in de 2e, heer oostendorp (nukkig!) in de 3e, Frau Haalmeijer in de 4e (oud en streng), Kroeze in de 5e (toffe vent, veel ziek) en als klap op de vuurpijl Volmer in de 6e. Zoenen op het schoolplein en snoepjes kopen aan de overkant.

St Jan School, 1971

?