St. Jacobusschool lagere school

Bloemfonteinstraat 62 in Eindhoven, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Jacobusschool lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Jacobusschool lagere school foto

Op St. Jacobusschool lagere school vind je 27 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Van der Weerden als hoofd van de school.

Van der Weerden als hoofd van de school. Na het speelkwartier ging de (hand)bel, opstellen in rijen en geordend de school in......... Als de meester jarig was, kreeg hij sigaretten, halve pakjes Cross; een tafel vol. !

St. Jacobusschool lagere sc..., 1955

De heer van de weerden was de directeur.

De heer van de weerden was de directeur.

St. Jacobusschool lagere sc..., 1961

onderwijzers: -klas 1 Hr Dijsselbloem -klas 2 Hr Toonen ?? -klas 3 Hr Sanne (d'n dikke San) -klas 4 ??? -klas 5 Hr Jegerings -klas 6 Hr van der Weerden (hoofd), die woonde op de Tongelresestraat, vlak bij de overweg.

onderwijzers: -klas 1 Hr Dijsselbloem -klas 2 Hr Toonen ?? -klas 3 Hr Sanne (d'n dikke San) -klas 4 ??? -klas 5 Hr Jegerings -klas 6 Hr van der Weerden (hoofd), die woonde op de Tongelresestraat, vlak bij de overweg. Ik zat in de klas met o.m. Peter Lenting; die kon zo goed voetballen. Was een klein kereltje met een geweldige techniek. Heeft nog in het eerste elftal van Tongelre gespeeld. Ik was er zeker van dat hij prof zou worden...Is geloof ik niet gebeurd. Herman Creemers zat er ook in. Was meestal "de beste van de klas". Woonde op de Poeiersestraat. Ook Hans(je)Rooyakkers en Frans van der Putten kan ik me heel goed herinneren.(Hans Rooyakkers had later heel stevige verkering met een bloedmooi meisje dat schuin tegenover Hans van der Putten woonde) De naam Ad van de Pas komt bij me boven.(maar die kende ik misschien van voetbalvereniging Tongelre??) Ben benieuwd of ik hier nog iemand tegenkom..

St. Jacobusschool lagere sc..., 1952

?