St. Imelda R.K. Kleuterschool (is gesloopt)

Rembrandtstraat 51 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

46 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St. Imelda R.K. Kleuterschool (is gesloopt), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 7
  • Schoolgenoten 46

Op St. Imelda R.K. Kleuterschool (is gesloopt) vind je 7 klassenfoto’s en 46 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 23

Onder streng toeziend oog van ...

Onder streng toeziend oog van zuster Cecilia, met z'n allen op een rijtje voor het toilet een liga koek eten terwijl een klasgenootje met een bezem de kruimels opveegde!

2004, Ed

In een "rijtje" vanuit het Ber...

In een "rijtje" vanuit het Bergerhof naar de school. We werden niet door onze ouders weggebracht maar door de leerkrachten opgehaald! Legendarisch is een spijbelavontuur met mijn vrienden (ik dacht Ron Nijman en Ton Deen). We stapten uit het "rijtje" en verstopten ons een hele ochtend achter de heg bij de sigarenzaak van Bultje.

2004, Deleted

Eindeloos graven in de zandbak...

Eindeloos graven in de zandbak en rond sinterklaas durfde je haast niet naar de wc want daar was het luik naar de zolder en wie zat er op zolder? Tegenwoordig wordt iedereen gebracht en gehaald maar wij gingen vanuit het Bergerhof alleen naar school, bij de Bergerweg stond er een politieagent die ons in groepjes liet oversteken. Ik ben samen met Frans Nijman bijna verzopen omdat we vanuit school toch nog even het ijs wilde proberen bij het wak van Hoogestraten aan de Nicolaas Beetskade. Gelukkig was er een oplettende bewoner die ons kopje onder zag gaan en er voor zorgde dat we met de schrik vrij kwamen. Mijn dierbaarste herinnering is zuster Cecilia,wat een enig mens was dat!

2004, Martin
?