st. Henricusschool

Kerklaan 7 in Hoogland, ( Toon op kaart )

69 scholieren

Bekijk de volledige pagina van st. Henricusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

st. Henricusschool foto

Op st. Henricusschool vind je 2 klassenfoto’s en 69 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke herinneringen aan meester Bohm met z'n kaneeltjes en het zingen van In Paradisum de ducant te angeli.

Leuke herinneringen aan meester Bohm met z'n kaneeltjes en het zingen van In Paradisum de ducant te angeli... als er weer een begrafenisstoet langs kwam. Hetty Thyssen was ook een lieve juf. Juf Liesbeth zat altijd de puntjes van haar haren te knippen in de vensterbank en bij juf Zwartkruis gingen we in het huis van de bovenmeester naar de gouden koets kijken op prinsjesdag. De zwartste periode uit mijn gehele schoolcarriere is het jaar bij Bachmohr. Hij heeft mij gedwongen om LBO te doen terwijl mijn CITO-score HAVO/VWO was! Ik zou mijn eerste vriendje Rob van Asch nog wel eens willen spreken.

st. Henricusschool, 1970

Leuke herrinneringen bij meester Böhm uit de 5e klas, bv de kaneel stokjes, iedere vrijdag middag voorlezen en muziek maken op zijn traporgel.

Leuke herrinneringen bij meester Böhm uit de 5e klas, bv de kaneel stokjes, iedere vrijdag middag voorlezen en muziek maken op zijn traporgel. Nare herrinneringen uit de 2e klas bij juffrouw van Eck.

st. Henricusschool, 1963

Meester Böhm was een aardige man.

Meester Böhm was een aardige man. Juffrouw van Eck was streng en gemeen: trok je aan je oren uit de bank! Meester Zwartkruis was de 'bovenmeester'. Juffrouw Kooij (uit Amersfoort) had smetvrees. Zij pakte alle deurkrukken aan met een papiertje in de hand en rook sterk naar parfum.

st. Henricusschool, 1952

?