St. Henricus Mavo / (M)ULO

Herenweg 99 in Heemstede, ( Toon op kaart )

342 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St. Henricus Mavo / (M)ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 342

Op St. Henricus Mavo / (M)ULO vind je 26 klassenfoto’s en 342 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 238

Prachtige tijd!!! Van Kampen(...

Prachtige tijd!!! Van Kampen(Ned), Van Lent (Bio)regelmatig 13 letters, Keukens(Duits), Stuyt(Wis),De Kort (Aardr)Br Berardus (Fr)Van Varik(Eng)Hoe noemen jullie dat in Nederland.... , Schoenmaker (Gesch) ,Pool (muziek) verder Hr Stoof en Hr Moren (directie) en natuurlijk Breznev (Ton de Raad concerge). Ook van Schoolkamp gestuurd in Hardenberg samen met Edwin Jansen bezoek bungalow meisjes na 24:00 uur. Echt perfecte tijd waar ik regelmatig aan terug denk.

2002, Deleted

Leuke tijd gehad. Docenten: Br...

Leuke tijd gehad. Docenten: Broeder Andreas ( Apie)Dhr. de Nijs (engels)Broeder Bernardus ( Natuurkunde)dir. Broeder Christiaans, Dhr.Steenbrink Schaatsen op het enorme schoolplein. H.Mis in het broederhuis.

2002, Paul

Vast onderdeel van het schoolj...

Vast onderdeel van het schooljaar de retraite! Op de fiets naar Heiloo om daar te gaan bidden. In het examenjaar intern naar Baarle- Nassau. En dat allemaal met jongens onder elkaar. Niet aangenaam om daar aan terug te denken. Elke week een cijferkaart die ondertekend terug moest. Voor straf werden "letters" gegeven. 'n Zware straf was: in de aula gaan staan bij de volière en maar wachten. Zo heb ik de vogels leren praten. Of voor straf op zaterdag het leven van Mozart, Beethoven of Bach overschrijven bij Gerard Scheepers (muziek). Wat een vreselijke man. 'n Aardige docent was Meijer (wiskunde). Een school waar jongens uit de polder stonden tegenover de elitaire clubjes leerlingen uit Heemstede/Haarlem. gwjpuntcaspers en verder quicknetpuntnl

2002, Gerrit
?