St Gregorius lagere school

Hieronymus Plantsoen in Utrecht, ( Toon op kaart )

150 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Gregorius lagere school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Gregorius lagere school foto

Op St Gregorius lagere school vind je 24 klassenfoto’s en 150 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Het grote schoolplein met de enorme kastanje bomen.

Het grote schoolplein met de enorme kastanje bomen. Lange glijbanen maken op het schoolplein als er ijs lag.

St Gregorius lagere school, 1959

Het was een strenge school met juffrouw van Beek in de 1e klas, meester de Rijk in de 2e klas, waar alle meisjes stiekem verliefd op waren.

Het was een strenge school met juffrouw van Beek in de 1e klas, meester de Rijk in de 2e klas, waar alle meisjes stiekem verliefd op waren. Ik kende Ellen al van de kleuterschool en samen hebben wij de basisschool doorlopen. Ik was in die tijd nogal dik, dus werd erg gepest, en daar heb ik veel last van gehad. Mijn zelfvertrouwen heeft toen een enorme deuk opgelopen, maar dat is inmiddels allemaal weer goed gekomen! Meneer Droge (met 2 puntjes op zijn euge) was een vervelende vent, en die heb ik in klas 5 en 6 gehad. Verder was ik verliefd op Frank, en Florien en Marianne waren in mijn ogen wel heel stoer.

St Gregorius lagere school, 1972

leraren, Akkerman,de Reuver,.

leraren, Akkerman,de Reuver,

St Gregorius lagere school, 1956

?