St. Gerardus Majella school

Irisstraat 2 in Hilversum, ( Toon op kaart )

108 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Gerardus Majella school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Gerardus Majella school foto

Op St. Gerardus Majella school vind je 34 klassenfoto’s en 108 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn vrienden jan de wit teo teebe sjaak clavouw han clemens putte.

mijn vrienden jan de wit teo teebe sjaak clavouw han clemens putte

St. Gerardus Majella school, 1951

Via de kleuterschool (juf Netty rook zo lekker en zuster Febronia stonk) naar de Gerardus Majellaschool toe.

Via de kleuterschool (juf Netty rook zo lekker en zuster Febronia stonk) naar de Gerardus Majellaschool toe. In het begin van de vijfde klas verhuisd naar 'over het spoor' en dus naar de volgende school.

St. Gerardus Majella school, 1962

Eerst de kleuterschool doorlopen met zuster Fabronia en toen de lagere school met, Juf Spitzen, Mr Adelaar, Mr Diemen, Mr Steneker, Mr Huis in 't veld, Mr Groenewoud (de Manke) sloeg altijd met zijn stok, Juf Lepinat, Heikens.

Eerst de kleuterschool doorlopen met zuster Fabronia en toen de lagere school met, Juf Spitzen, Mr Adelaar, Mr Diemen, Mr Steneker, Mr Huis in 't veld, Mr Groenewoud (de Manke) sloeg altijd met zijn stok, Juf Lepinat, Heikens. Mr Adelaar verzamelde oude kranten die de kinderen meenamen voor de missie, het hele waslokaal van de gymzaal lag ermee vol. Was leuk als je mocht helpen met het vullen van de vrachtauto als deze de kranten kwam ophalen. We hadden ook nog een congierge Dhr Maju, die mocht je helpen in de kelder om de verwarmingsketels te stoken, water bijvullen en kolen scheppen, was wel een leuke bezigheid. Later nog op het zangkoor gezeten van de Clemens kerk en een nachtmis gezongen.

St. Gerardus Majella school, 1954

?