St. Gerardus

Juliana van Stolberglaan in Castricum, ( Toon op kaart )

182 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Gerardus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Gerardus foto

Op St. Gerardus vind je 21 klassenfoto’s en 182 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hoewel ik niet veel herinneringen heb, zijn het vooral goede.

Hoewel ik niet veel herinneringen heb, zijn het vooral goede. Een paar mindere, maar die waren vooral aan mezelf te danken. Ik kon geloof ik met iedereen wel goed opschieten, werd niet gepest en pestte zelf ook niet, voor zover ik me kan herinneren. Ik was vriendin met o.a. Joke Kaptein, Els van Amsterdam en Margo Koehorst (met die laatste twee had ik ook nog wel eens jaloerse ruzietjes; drie is te veel...) Juffrouw Lute was mijn favoriet (na de ouderwetse juf Juffermans was zij een verademing). Zij ging mee toen ik van de 2e naar de 3e klas ging en de hele klas mocht op haar bruiloft komen. Wat een feest! Meester Koper was streng maar wel vriendelijk. Helaas is hij veel te vroeg gestorven... Een reünie van de Gerardusschool in de jaren 80 heb ik misgelopen omdat ik toen in het buitenland woonde. Misschien kunnen we het nog eens overdoen? Veel van deze klasgenoten zou ik graag nog eens zien.

St. Gerardus, 1967

juffrouw Ursula.

juffrouw Ursula

St. Gerardus, 1975

juffrouw Juffermans (Kl.

juffrouw Juffermans (Kl.1) juffrouw Lute (Kl.2 en 3) (ontzettend lieve juffrouw) meester Oudhof (kl.4) meester van der Park (Kl.5) meester Koper (Kl.6) Klasgenoten a.o. Hester van Tilburg Cora Bastiaansen Marina Klinkenbijl Els van Amsterdam Margo(t) Koehorst Joke Kaptein/Kapteyn Marga Schermer Henriëtte van Doesum Joke Kuiken/Kuyken Ingrid Peters Astrid Kok René v.d. Horst Hans Steur (overleden 29/6/2003) Jeroen Zoontjes Henk Goyaerts Martin Geurts? Wim Aardenburg Huub Kuiper Gerard Veldt Sjaak Theissling Frans-Joost Munninghof(f) Erik van der Reidt Michel Koper Martin de Wolf Will Breedveld Wilbert Schreutelkamp Jeroen Kamlag Anton Ploeg Wie weet er nog meer ? Mail mij maar. Zie adres bovenin.

St. Gerardus, 1967

?