St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool)

Amstenradeweg in Hoensbroek, ( Toon op kaart )

92 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 47
  • Schoolgenoten 92

Op St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool) vind je 47 klassenfoto’s en 92 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 58

Toen der tijd woonde ik op de ...

Toen der tijd woonde ik op de Dr. Philipsstr.9 en tegenwoordig in Helmond. Ik heb mijn hele werkzame leven gesleten als militair en ben sinds kort met FLO (VUT). Heerlijk thuis met de vrouw.

2002, Deleted

Alleen maar leuke herinneringe...

Alleen maar leuke herinneringen, juffrouw Diederen, meester van Nimwegen (waar ik altijd slaag van kreeg, maar hij woont in Voerendaal, dus kan ik hem een keer opzoeken en terugbetalen), juffrouw Hollman en meester Hollman (de zoon van juffrouw Hollman) en niet te vergeten Math Mertens (5e en zesde kals). Kleurrijke klassen.

2003, Albert

Leuke school, wat ik me nog he...

Leuke school, wat ik me nog herinner zijn schoolreisje op de fiets naar vliegveld Beek en naar Stein(erbos) Vaak vechtpartijen in pauzes op het schoolplein.

2003, Deleted
?