St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool)

Amstenradeweg in Hoensbroek, ( Toon op kaart )

90 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool) foto

Op St. Franciscusschool, Mariarade (voorheen: St.Lucasschool) vind je 48 klassenfoto’s en 90 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen der tijd woonde ik op de Dr.

Toen der tijd woonde ik op de Dr. Philipsstr.9 en tegenwoordig in Helmond. Ik heb mijn hele werkzame leven gesleten als militair en ben sinds kort met FLO (VUT). Heerlijk thuis met de vrouw.

St. Franciscusschool, Maria..., 1954

Alleen maar leuke herinneringen, juffrouw Diederen, meester van Nimwegen (waar ik altijd slaag van kreeg, maar hij woont in Voerendaal, dus kan ik hem een keer opzoeken en terugbetalen), juffrouw Hollman en meester Hollman (de zoon van juffrouw Hollman) e

Alleen maar leuke herinneringen, juffrouw Diederen, meester van Nimwegen (waar ik altijd slaag van kreeg, maar hij woont in Voerendaal, dus kan ik hem een keer opzoeken en terugbetalen), juffrouw Hollman en meester Hollman (de zoon van juffrouw Hollman) en niet te vergeten Math Mertens (5e en zesde kals). Kleurrijke klassen.

St. Franciscusschool, Maria..., 1960

Leuke school, wat ik me nog herinner zijn schoolreisje op de fiets naar vliegveld Beek en naar Stein(erbos) Vaak vechtpartijen in pauzes op het schoolplein.

Leuke school, wat ik me nog herinner zijn schoolreisje op de fiets naar vliegveld Beek en naar Stein(erbos) Vaak vechtpartijen in pauzes op het schoolplein.

St. Franciscusschool, Maria..., 1962

?