St. Franciscusschool

Christiaan de Wetstraat 5 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

66 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Franciscusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Franciscusschool foto

Op St. Franciscusschool vind je 11 klassenfoto’s en 66 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn eerste lerares was mevr klessens en dan juffrouw hoed.

mijn eerste lerares was mevr klessens en dan juffrouw hoed.en lieshout,stentler,en later als laatste broeder albertinus. namen van vrienden waren . guust van der linden. peter clarys. henny spoelman.klaas van der meer,adrie stassen.piet wubben.koos hazen eddy van straten. kees van der zwam .robby mangelaars .benny koring. jantje snoek(verdronken) alfons godijn,freek van der berg, jan van schaik,peter van schaik,frans guddens.

St. Franciscusschool, 1956

ik herinner mij juffrouw hoed enmeester lieshout die wij lamme louis noemden en waar ik wel eens flink van langs kreeg met zijn lamme hand.

ik herinner mij juffrouw hoed enmeester lieshout die wij lamme louis noemden en waar ik wel eens flink van langs kreeg met zijn lamme hand.en juffrouw klessens met haar beesten.

St. Franciscusschool, 1954

mijn goeie herinneringen zijn juffr.

mijn goeie herinneringen zijn juffr. Klessens,dat was een heel lief mens. Ik heb 3 jaar lang Lieshout gehad en ik was de pispaal,wat had ik een hekel aan die man. Maar hij kon wel goed verhalen vertellen

St. Franciscusschool, 1953

?