St. Filippusschool

Stalpaertstraat 3 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

82 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Filippusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Filippusschool foto

Op St. Filippusschool vind je 30 klassenfoto’s en 82 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Hallo allemaal ik zou het heel leuk vinden als er een reunie wordt georganiseerd ik heb er denk wel een gemist :( helaas want wat zal ik het leuk vinden om er nog een aantal te ontmoeten uit die tijd.

Hallo allemaal ik zou het heel leuk vinden als er een reunie wordt georganiseerd ik heb er denk wel een gemist :( helaas want wat zal ik het leuk vinden om er nog een aantal te ontmoeten uit die tijd. Huib Vreeswijk, Thea Laurissen, Joyce Robinson, Afra Reus en vele anderen!!!!! please help me !!!!

St. Filippusschool, 1963

De tweede klas metjuffrouw wittebrood, de wolf die mooie verhalen vertelde of was dat Koopman in de vijfde, en ja natuurlijk de kachelpijp Gerritsen met zijn pijp en weinige haar.

De tweede klas metjuffrouw wittebrood, de wolf die mooie verhalen vertelde of was dat Koopman in de vijfde, en ja natuurlijk de kachelpijp Gerritsen met zijn pijp en weinige haar. ********

St. Filippusschool, 1963

Altijd leuk als je de klasse foto's nog een bekijkt van de laatste twee klassen met Huub, Jos, Wilma, Joyce, Marita, Flip, Nico, Rob, enz groeten Lambert.

Altijd leuk als je de klasse foto's nog een bekijkt van de laatste twee klassen met Huub, Jos, Wilma, Joyce, Marita, Flip, Nico, Rob, enz groeten Lambert. laca,en dan quicknetpuntnl

St. Filippusschool, 1963

?