St. Denis

Bisschop Zwijssenstraat 45 in Tilburg, ( Toon op kaart )

55 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Denis, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Denis foto

Op St. Denis vind je 12 klassenfoto’s en 55 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De eerste 3 schooljaren op deze (niet meer bestaande) lagere school door gebracht.

De eerste 3 schooljaren op deze (niet meer bestaande) lagere school door gebracht.

St. Denis, 1952

Ik denk dat het adres niet klopt van deze school! Volgens mij was het St.

Ik denk dat het adres niet klopt van deze school! Volgens mij was het St. Denisschool aan de Oude Dijk. Dat was de basisschool waar ik op heb gezeten tot 1974. Leuke herinneringen heb ik hier nog aan. Denkend aan zuster Emmanuel (1e klas) en zuster Gradia (handwerken). Mijnheer van Oosterhout en mijnheer Snoeren, frater Evodius en frater Gregorius. Mirjam Kruize is nog steeds mijn beste vriendin, netals toen. Ook met Noortje Meeuwissen heb ik nog contact. Het lijkt me leuk om nog eens iets van vroegere klasgenootjes te horen.

St. Denis, 1968

Bella en Yvette Hexspoor, Irmgard van Corven, Marij v.

Bella en Yvette Hexspoor, Irmgard van Corven, Marij v.d. Burght, Marjo v. Dongen, Bernadette Horvers, Manuela Granucci en Johan v. Loon, kennen jullie me nog? Mijnheer van Oosterhout (4de klas), zuster Gerardia herinner ik me het beste (ik heb dat eerste gebreide beertje nóg)en frater Evodius(5de)natuurlijk! De 6de klas was minder gezellig. Omdat ik zo vreselijk kletste werd ik in een andere klas gezet dan mijn beste vriendinnen. De school was trouwens aan de Oude Dijk.

St. Denis, 1965