St. Clemens III basisschool

Jacob Edelstraat 19 in Breda, ( Toon op kaart )

59 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Clemens III basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Clemens III basisschool foto

Op St. Clemens III basisschool vind je 12 klassenfoto’s en 59 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Br.

Br. Bernardinus, Hr. Thomas, Hr. Roelandt, Br. Halmacletus, Hr. Jongenelen en Br. Paolo, waren mijn leraren. Een klassefoto (4e klas) heb ik nog, maar medeleerlingen ken ik nauwelijks nog. Voetballen op de Heuvelbrink. De politie die zo weinig te doen had, dat ze op straatvoetballertjes joegen. Soms zelfs als een soort razia met meerdere zwarte VW-kevers tegelijk. Na mijn scholen in Breda, naar Eindhoven verhuisd en daar sindsdien gebleven. En nu als VMBO-docent Natuurkunde op het Stedelijke College in Eindhoven werkzaam.

St. Clemens III basisschool, 1952

van meneer Thomas en meneer Hak heb ik leuke herinneringen, Bij meneer Thomas kreeg je altijd een appel als je je best had gedaan .

van meneer Thomas en meneer Hak heb ik leuke herinneringen, Bij meneer Thomas kreeg je altijd een appel als je je best had gedaan

St. Clemens III basisschool, 1955

Ik heb op Clemens 1, Talmastraat 1 in de klas gezeten bij Meester Thomas, Meester Jongenelen, Broeder Anacletus, Broeder Christofoor en Broeder Paolo (Hoofd van de school).

Ik heb op Clemens 1, Talmastraat 1 in de klas gezeten bij Meester Thomas, Meester Jongenelen, Broeder Anacletus, Broeder Christofoor en Broeder Paolo (Hoofd van de school). Ik was in die tijd tevens hulpkoster en mocht af en toe eerder weg om het angelus te luiden als de koster(Smeets) in de wijk de parochie bijdragen aan het ophalen was. Broeder Paolo was er goed in het hard in je handen knijpen als je niet precies deed wat hij wilde.

St. Clemens III basisschool, 1951

?