St Ceciliaschool

Oosterhesselenstraat 6 in Den Haag, ( Toon op kaart )

244 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Ceciliaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Ceciliaschool foto

Op St Ceciliaschool vind je 48 klassenfoto’s en 244 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eind musical klas 6; Indeling van de 6e klas nm niet in een rij maar als een 'u' opgesteld.

Eind musical klas 6; Indeling van de 6e klas nm niet in een rij maar als een 'u' opgesteld. Zingen in de Leyweg kerk en uiteraard de diverse leraren zoals juff. Zegveld, v.d. Bos, dhr Franken. Graag zou ik kontakt komen met mensen uit die 6e klas maar vooral Carola Kortekaas en Marie Jose Ruigrok.

St Ceciliaschool, 1968

De laatste meidenklas, juf Zegveld, juf Meijer.

De laatste meidenklas, juf Zegveld, juf Meijer. Oogschaduw mocht alleen in de huishoudschoolklas.

St Ceciliaschool, 1964

.

.De eerste klas zat ik bij Juf Duijndam, de 2e bij juf wiegerink, 3e klas zat ik bij juf verlaan, en de vierde bij juf Romanie, en de 5e en 6e bij juf Bosman. Ik heb school altijd fijn gevonden, niet zozeer om het leren, maar met kinderen spelen. En toch de gezelligheid van school. De stilte in de klas als de juf het dictee voorlas. Heb ik altijd prettig gevonden. En dan heel mooi en netjes de woorden foutloos proberen te schrijven. Ach er zijn zoveel leuke en nare dingen geweest. Maar over het algemeen was het een goede tijd. De liefste jufs waren Zr liesbeth,juf Verlaan, en juf Bosman. O, en niet te vergeten de jufrouw die handwerkles gaf,ze was slechthorend,maar met haar ogen sprak ze boekdelen, het was een lieve juf. Ik ben haar niet vergeten. En het mooiste wat ik bij haar gemaakt heb, is een babyjasje voor mijn eerste neefje waar ik tante van werd in die tijd. Mijn vriendinnen op de lagere school waren, Monica Dorlas, Tieneke Jetten,Marjo Montagne, Finny Remkes, Rietje Gunsing (nog steeds),Paula Tomson, Jany en Renie de Vries, Yvonne Roels. enz. enz. Groetjes.

St Ceciliaschool, 1958

?