St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo

Voorheen Bonifatius Lyceum of Bonifacius Lyceum , Burg Fockema Andreaeln 7/ Kromme Nieuwe Gracht 3-5 in Utrecht, ( Toon op kaart )

1897 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo foto

Op St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo vind je 243 klassenfoto’s en 1897 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

na 3 jaar vwo overgestapt naar de havo.

na 3 jaar vwo overgestapt naar de havo. Engels van Peters, Biologie van Nijkamp en Nederlands van Kuitenbrouwer, waren de leukste lessen.

St. Bonifatius College, R.K..., 1985

De schoolfeesten, het cluppie, Frankrijk met van Geffen en wij misten de bus.

De schoolfeesten, het cluppie, Frankrijk met van Geffen en wij misten de bus. Herr Muris...en ik maar strafwerk schrijven

St. Bonifatius College, R.K..., 1973

Hollanders en zijn portretten.

Hollanders en zijn portretten.... zijn ze nog ergens? Erens en zijn tekenlessen.... De Groot, die je wel thuis wilde brengen als je ziek was... Ach wat waren ze bezorgd voor die meisjes....

St. Bonifatius College, R.K..., 1965

?