St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo

Voorheen Bonifatius Lyceum of Bonifacius Lyceum , Burg Fockema Andreaeln 7/ Kromme Nieuwe Gracht 3-5 in Utrecht, ( Toon op kaart )

1909 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 243
  • Schoolgenoten 1909

Op St. Bonifatius College, R.K. Scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum en havo vind je 243 klassenfoto’s en 1909 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 968

na 3 jaar vwo overgestapt naar...

na 3 jaar vwo overgestapt naar de havo. Engels van Peters, Biologie van Nijkamp en Nederlands van Kuitenbrouwer, waren de leukste lessen.

2002, Wendy

De schoolfeesten, het cluppie,...

De schoolfeesten, het cluppie, Frankrijk met van Geffen en wij misten de bus. Herr Muris...en ik maar strafwerk schrijven

2002, Karin

Hollanders en zijn portretten....

Hollanders en zijn portretten.... zijn ze nog ergens? Erens en zijn tekenlessen.... De Groot, die je wel thuis wilde brengen als je ziek was... Ach wat waren ze bezorgd voor die meisjes....

2002, marianne
?