St. Bernadette, lager en middelb. beroepsonderwijs

Merwedestraat in Groningen, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Bernadette, lager en middelb. beroepsonderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 50
  • Schoolgenoten 229

Op St. Bernadette, lager en middelb. beroepsonderwijs vind je 50 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 207

1973 Zou mijn eindjaar zijn ma...

1973 Zou mijn eindjaar zijn maar jammer genoeg, ging ik er in 1972(wegens verhuizing) halverwege de tweede klas af. Bijzonder, voor die tijd, was dat er een jongen bij ons in de klas zat (Oriëntel Ngando). Ik herinner me nog veel namen van klasgenoten en heb zelfs hun brieven nog die ze me naderhand stuurden. Wie herinnert zich mij nog? Zou leuk zijn om iets te horen! Vooral ook van Ellen Huismans met wie ik o.a. veel optrok.

2002, Gera

Mijn herrinneringen aan de KV/...

Mijn herrinneringen aan de KV/JV zijn een heleboel, b.v. patat eten bij Kees Snor, Schoolbroodje halen bij het warme bakkertje, Snoep halen bij Carras. Verder les van Koosje, Hegge, Dulle, Herman, Carla, en natuurlijk de congierge VEENSTRA. Ook de werkweken waren uit de kunst, 1 keer KISS na gedaan en barbera Strooizout. Voor muziek hadden we Sjef een toffe peer.

2003, Deleted

was een leuke tijd op school, ...

was een leuke tijd op school, maar heb de opleiding niet afgemaakt omdat ik liever ging werken

2003, Deleted
?