St. Bernadette kleuterschool

Vondelstraat 86 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

67 scholieren

Bekijk het volledige profiel van St. Bernadette kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 15
  • Schoolgenoten 67

Op St. Bernadette kleuterschool vind je 15 klassenfoto’s en 67 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 57

jufr. Pieterse...

jufr. Pieterse

2003, Deleted

Ik zat bij zuster Thekla in de...

Ik zat bij zuster Thekla in de klas. Ik kan me nog herinderen dat het een leuke kleutertijd is geweest. Als ik er aan denk ruik ik de koffie met koek weer. Ik ben zelfs bij zuster thekla in het klooster geweest met de klas.

2003, Bianca

Alkmaar - Benadetteschool 196...

Alkmaar - Benadetteschool 1961-1963. In Alkmaar woonde ik vlakbij de kleuterschool aan de Vondelstraat. Het was de Bernadetteschool. In mijn herinnering was het lang stuk lopen naar de Heilooërdijk, maar -als volwassene- toen ik na vele jaren Alkmaar weer eens bezocht, keek ik toch heel anders tegen dat kippeneindje aan. Van de kleuterschool weet ik me niet zoveel te herinneren. Wel de sfeer, het lokaal, de schildershoek, de blokkendozen, het gymzaaltje. Namen van vriendjes weet ik niet. Er waren nonnen en leken op die school. Zuster Justa vond ik 'mannenschoenen' dragen. Ik had een vriendinnetje Linda de Meijer. Haar mof heb ik ooit eens in de modder gegooid. Toen ik een keer niet met haar mocht spelen, maar moest komen eten, was ik boos, sloeg op een ruit van de voordeur en daar ook doorheen. Twee littekens op mijn rechterhand herinneren mij daaraan. Na de Bernadetteschool ging ik naar de st Jacobusschool.

2003, Pieter
?