St. Barbara Mulo

Levendaal 54 in Leiden, ( Toon op kaart )

53 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Barbara Mulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Barbara Mulo foto

Op St. Barbara Mulo vind je 0 klassenfoto’s en 53 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de eerste twee jaren waren mulo, daarna werd het mavo en mensen wat was dat moeilijk, ook al had je minder vakken.

de eerste twee jaren waren mulo, daarna werd het mavo en mensen wat was dat moeilijk, ook al had je minder vakken. de laatste 2 jaar was ik in breda. ken geen namen meer, jammergenoeg. ik zat toen in een tehuis op de jakobsgracht en dan ging er niemand met je om. niet in die tijd.tenminste. de foto is uiteraard van 1968-69.

St. Barbara Mulo, 1968

ik heb zowel de lagere school als de ulo hier gezeten wie kent zuster belaminus nog en zuster a la cocque of het kreng zuster mirjam daar heb ik nog nachtmerries over De ulo was wel gezellig zeker samen met Carla Onderwater en Erna Vroege heel wat afge

ik heb zowel de lagere school als de ulo hier gezeten wie kent zuster belaminus nog en zuster a la cocque of het kreng zuster mirjam daar heb ik nog nachtmerries over De ulo was wel gezellig zeker samen met Carla Onderwater en Erna Vroege heel wat afgelachen

St. Barbara Mulo, 1967

Volgens mij heette de school toen Kijckenborgh Mavo.

Volgens mij heette de school toen Kijckenborgh Mavo. Mijn favoriete herinnering is in het laatste jaar: Parijs. Ook vond ik de sfeer op school rond het eindexamen heel speciaal.

St. Barbara Mulo, 1968