St. Antoniussschool

Assevedostraat 1 in Stein, ( Toon op kaart )

19 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Antoniussschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Antoniussschool foto

Op St. Antoniussschool vind je 3 klassenfoto’s en 19 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op deze school waren er nog vele religeuzen die les gaven, waaronder Zr.

Op deze school waren er nog vele religeuzen die les gaven, waaronder Zr. Charitas, Zr. Albina. Ik heb nog poëzie-albums uit deze tijd. Vele mede-leerlingen hebben hierin hun notities gemaakt.

St. Antoniussschool, 1964

Mijn school vrienden ter tijd waren, marleen Driessen.

Mijn school vrienden ter tijd waren, marleen Driessen. ellie van teul. Kan iemand me nog herinderen, in 1966 naar australiie geemigreerd met mijn ouders en 2 broers jan en peter. ik heb het cadeau die de klas me nog heeft gegeven als afscheid

St. Antoniussschool, 1961

Ik vond dit een hartstikke leuke school.

Ik vond dit een hartstikke leuke school. En juffrouw Brouns was mijn lievelingsjuf. Die deelde altijd rolletjes drop uit. Verder kan ik me nog herinneren dat juffrouw Janssen regelmatig met een houten breinaald door de klas liep om corrigerend op te treden. Het was duidelijk dat er toen nog een paar zusters als leerkrachten waren. Zuster Charitas, zuster Albina. Elke woensdagmorgen samen naar de kerk en daarna samen boterhammen eten in de klas. Gezellig. En als je in de 6e klas zat, mocht je in de pauze, als het regende en bij het speelkwartier niemand naar buiten mocht, om de beurt op de kinderen van de eerste klas gaan letten. Dan voelde je je al een hele piet met je 12 lentes.

St. Antoniussschool, 1962

?