Ontdek PLUS

St. Antoniusschool ( voorheen Forrest)

Kerklaan in Twello, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Antoniusschool ( voorheen Forrest), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Antoniusschool   ( voorheen Forrest) foto

Op St. Antoniusschool ( voorheen Forrest) vind je 3 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

ik woonde naast de school dat was heel gemakkelijk de eerst 3 jaar heb ik op de meisjesschool gezeten daarna kwamen de jongens bij ons op school.

ik woonde naast de school dat was heel gemakkelijk de eerst 3 jaar heb ik op de meisjesschool gezeten daarna kwamen de jongens bij ons op school.ik heb bij juf leerkes.juf van zoelen .juf wieringa,juf groot bruinderink,meester oostendorp,juf van luijn gezeten.ik was vriendin met oa annette okkerman,magda beuwer,carla elizen,anja driessen,els klunder. de jongens die bij ons in de klas zaten waren johan schutte ,anton schutte, erik peereboom,harry klunder,frrank scholten,teun kuttschuttter.wie er nog meer in de klas zaten waren inge boerkamp,rianne wijnbergen,monique de haan,marian reusken,els pieters,marita berendsen,wilma borgonje,ans van der linde,sankla hartong,ellen fakkert,annelies ijsseldijk,harrie en jan (tweeling)

St. Antoniusschool ( voor..., 1967

Juf Leerkes, Juf van Zoelen, Juffrouw van Luin, Zuster Hutten, Els Pieters, Els Klunder, Monique de Haan, Rianne wijnbergen,.

Juf Leerkes, Juf van Zoelen, Juffrouw van Luin, Zuster Hutten, Els Pieters, Els Klunder, Monique de Haan, Rianne wijnbergen,

St. Antoniusschool ( voor..., 1961

.

.Zat in de klas bij o.a.Jufr.ten Berge, van Luyn,zr.Johanna,Landelina.

St. Antoniusschool ( voor..., 1959