St. Antoniusschool

Koestraat 17 in Geertruidenberg, ( Toon op kaart )

132 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Antoniusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Antoniusschool foto

Op St. Antoniusschool vind je 8 klassenfoto’s en 132 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

In de zesde klas s'morgens vroeg naar school om voor de lessen in de klas te mogen kaarten.

In de zesde klas s'morgens vroeg naar school om voor de lessen in de klas te mogen kaarten. onze leraar Dhr v Dongen (de krent) op het grote schoolplein aan de achterkant lekker tennisen tegen de muur van de kerk.

St. Antoniusschool, 1971

Heb hier maar een ongeveer een jaar gezeten, herinner me alleen nog Tonny van Seeteren en Theo Hoeymakers, nu volgens mij journalist voor het Eindhovens Dagblad.

Heb hier maar een ongeveer een jaar gezeten, herinner me alleen nog Tonny van Seeteren en Theo Hoeymakers, nu volgens mij journalist voor het Eindhovens Dagblad. Hele fijne herinneringen aan Dhr Vermeulen.

St. Antoniusschool, 1968

Ad van onzenoort de kwal die mij in de eerste klas een hersenschudding sloeg met een liniaal.

Ad van onzenoort de kwal die mij in de eerste klas een hersenschudding sloeg met een liniaal. vermeulen 4 de klas strenge doch eerlijke leraar en hij was de spaar meester voor de nog toen zijnde boerenleenbank kwartje per week Quadvlieg vijfde klas een opvliegende heerser die sloeg op alles wat hij raken kon velen vaak bont en blauw geslagen.

St. Antoniusschool, 1953

?