St Antonius basisschool

- in Helmond, ( Toon op kaart )

77 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Antonius basisschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St Antonius basisschool foto

Op St Antonius basisschool vind je 8 klassenfoto’s en 77 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

*********************.

*********************

St Antonius basisschool, 1980

Gedurende mijn klas 1, 2 en 3 was de Antoniusschool gevestigd in de 1e Haagstraat.

Gedurende mijn klas 1, 2 en 3 was de Antoniusschool gevestigd in de 1e Haagstraat. Deze school is afgebroken waarna er houten noodlokalen van Carolus zijn neergezet. Na de kerstvakantie verhuisden we naar de splinternieuwe school aan de Boerhavelaan. Deze school is nu ook al weer afgebroken. In de 6e klas een week op kamp in een blokhut in Lierop was voor die tijd een hele belevenis. We hadden een "slimme" klas. Bijna iedereen ging naar de brugklas van Carolus. Klasgenoten waren: Hans Koch, Stijn Raaijmakers, Theo Linssen, Eric van de Kimmenade, Bob van Oorschot, Hein Huismans, Hendrik Jan Snijder, Rob Raaijmakers, Tiny Gruyters, Rob Schotte, Theo van de Kerkhof, Theo Verheij, Marc Sonchen en natuurlijk nog vele anderen. Waar is iedereen?

St Antonius basisschool, 1960

Ik heb maar een week of zo op deze school gezeten (in de eerste klas), maar met veel klasgenootjes heb ik ook op de kleuterschool gezeten! Tja, lang geleden allemaal, maar herinneringen zat; elke keer als ik weer door Helmond rij!.

Ik heb maar een week of zo op deze school gezeten (in de eerste klas), maar met veel klasgenootjes heb ik ook op de kleuterschool gezeten! Tja, lang geleden allemaal, maar herinneringen zat; elke keer als ik weer door Helmond rij!

St Antonius basisschool, 1983

?