St. Annaschool

st Annastraat in Tilburg, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Annaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Annaschool foto

Op St. Annaschool vind je 15 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

voetballen op het kerkplein.

voetballen op het kerkplein

St. Annaschool, 1957

Zou graag eens wat horen van mede leerlingen.

Zou graag eens wat horen van mede leerlingen. Ik woonde op de Bredaseweg 132. Mijn ouders hadden een bloemenwinkel. Ik ben er heel zeker van dat deze school vroeger St Joachimschool heten. Fr Eligio was mijn eerste klas onderwijzer. We hadden een reunie toen hij veertig jaar in het onderwijs zat. Wij waren zijn allereerste klas.Hij was toen juist 20 jaar,vertelde hij me 40 jaar later Fr Salesiano,(frits Hazen) de zesde klas onderwijzer. Hij is later naar Kenia gegaan. Kapelaan Snackers starten met jeugdcentrale Wick. Wij hadden het eerste parochie elftal, met,o.a Herman Bouckaert, Joep van Hassel, Frieke Nouwens(WILLEM 11,) , Hein van Kempen, Kas Jansens(NEC) , Harrie Pruisen, Aton van Raak. Veruit de beste tijd van mijn leven deze schooltijd.

St. Annaschool, 1953

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik op deze school zat.

Ik kan mij nog heel goed herinneren dat ik op deze school zat. Hij heette toen nog de St Joachim school en was nog een echte jongensschool met Fraters als onderwijzers. Leuke tijd als klaar-over op de Bredaseweg en misdienaar in de St Anna kerk die toen nog naast de school stond. Ik woonde met mijn familie in de Akkerstraat. Wie wil met mij herinneringen op halen over deze tijd. Wat dacht je van het zangkoor de Jeugd Centralekoor de Wiek. En van de toneelstukjes die we opvoerde in de patronatsgebouw Hans Wilson

St. Annaschool, 1954

?