St. Aloysiusschool

westerstraat 297 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

210 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Aloysiusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Aloysiusschool foto

Op St. Aloysiusschool vind je 53 klassenfoto’s en 210 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

juffrouw Siemis, en Pelgrom, mevrouw de Haas, zuster Veronica.

juffrouw Siemis, en Pelgrom, mevrouw de Haas, zuster Veronica

St. Aloysiusschool, 1961

Heel vaag, want ik heb twee (of één ) jaar op de kleuterschool gezeten van de aloysius.

Heel vaag, want ik heb twee (of één ) jaar op de kleuterschool gezeten van de aloysius. Ik heb er zelfs nog een foto van thuis met een zandbak en een foto van een carnavalfeest. Als 4 of vijfjarig jongetje kan ik me ene de Groot, Poppe Ruijter herinneren (bijnaam?, want op de foto staat een jongetje met een hele grote pop). Lopend van de Lindengracht waar mijn ouders een melkzaak hadden via de Tichelstraat.

St. Aloysiusschool, 1958

De jaren met Meester Willem-Jan Bontekoe en Truusje Zwaan zal ik nooit vergeten!Ik kwam daar in groep 3 en was een beetje nieuw, mij kleutertijd heb ik doorgebracht aan de Palmschool.

De jaren met Meester Willem-Jan Bontekoe en Truusje Zwaan zal ik nooit vergeten!Ik kwam daar in groep 3 en was een beetje nieuw, mij kleutertijd heb ik doorgebracht aan de Palmschool. Ook meester Rob Muller was heel erg aardig maar omgekeerd af toe ook heel erg chagerijnig. Het laatste jaar haalde in VWO en ging naar Fons Vitae toe, dat haalde ik niet en ging vervolgens naar de tweede aan het Sint Nicolaas Lyceum daar ben ik tot de 3e gekomen en nu ben ik bezig met mijn studie secretaresse wat me eigenlijk ook niet bevalt (MBO). Dus eigenlijk ben ik niks veranderd nog steeds weet ik niet wat ik wil ondanks dat ik het wel kan! Als iemand me wilt **************************************

St. Aloysiusschool, 1992

?