St Aloysius

Rembrandtstraat 5 in Monster, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St Aloysius, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
St Aloysius foto

Op St Aloysius vind je 34 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Er waren alleen jongens pas in de 6de klas kwamen er meiden in de eerste klas, ik droeg toen altijd een korte leren broek.

Er waren alleen jongens pas in de 6de klas kwamen er meiden in de eerste klas, ik droeg toen altijd een korte leren broek

St Aloysius, 1961

eerste jaar in verenigingsgebouw nu Fata Morgana, daarna eerst op school in de Choorstraat (ojos), er waren ook nog 2 noodlokalen in de Dr.

eerste jaar in verenigingsgebouw nu Fata Morgana, daarna eerst op school in de Choorstraat (ojos), er waren ook nog 2 noodlokalen in de Dr. van de Brinkstraat, nadat de nieuwbouw klaar was over naar toen nog Burg. Kamp. straat, Mr. Lammers was toen hoofd van de school.

St Aloysius, 1951

Eigenlijk helemaal geen.

Eigenlijk helemaal geen. Als ik de directeur van toen nog tegen zou komen is dat niet zo gezond voor hem. Deze man had als gewoonte om met harde hand te straffen. Toch wel een leuke herinnering aan een meisje Cokkie van Ispen of zoiets. Ik ben verhuisd naar Wervershoof vanuit klas drie.

St Aloysius, 1967

?