St. Agnesschool

Oranjeboomstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

224 scholieren

Bekijk de volledige pagina van St. Agnesschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

St. Agnesschool foto

Op St. Agnesschool vind je 72 klassenfoto’s en 224 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leerkrachten waren nonnen in de bekende uniformen.

Leerkrachten waren nonnen in de bekende uniformen. Zuster Damiano Zuster Agnecio Zuster Gracia Meester Dave ( uit Breda ) Juffrouw Pikkemaat Juffrouw Riet ( Later met haar zoon ) Juffrouw Schooneveld( met Hazelipje) Ik woonde in de Oranjeboomstraat . In mijn tijd kwamen de eerste Spaanse kinderen op school die voornamelijk op het noordereiland woonden zoals Manuel Poveda, Collodjelo, Barios, Verginia Elias Een leuke tijd heb ik daar gehad. Klasgenoten waren: Robbie Jacobs, Robbie Kuijten, Bert Hins, Jean Dennis, Petra van Oosten, Yvonne Levoleger, Mieke Swemmer, Elly de Bruijn, Leo Bijl, Frankie Westerborg. Excuses voor de andere klasgenoten die mij niet te binnen schieten. Ik denk hierbij aan ons voetbalteam SOA Samenspel Overwint Alles. Erwin Pinas zat ook in dit team. Leuke tijd en een onuitwisbare indruk. Groeten

St. Agnesschool, 1967

Ik heb samen met mijn zus Sylvia bij de nonnen op de Agnes kleuterschool gezeten in de Entrepôtstraat, die hoorde bij de school in de Oranjeboomstraat.

Ik heb samen met mijn zus Sylvia bij de nonnen op de Agnes kleuterschool gezeten in de Entrepôtstraat, die hoorde bij de school in de Oranjeboomstraat. Bij zuster Ubetilda, ook ben ik regelmatig met de nonnen mee het klooster ingegaan, en via het klooster naar de kerk die achter de school stond maar nu is afgebroken.

St. Agnesschool, 1965

Hoi ik ben Iris en mijn achternaam was ook Muller.

Hoi ik ben Iris en mijn achternaam was ook Muller. Wilma van beest zat bij mij op school. Helaas ben ik de naam van de handwerkzuster vergeten.

St. Agnesschool, 1953

?