SSVO Het Plein

Jan de Louterpad 5 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van SSVO Het Plein, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
SSVO Het Plein foto

Op SSVO Het Plein vind je 0 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het was altijd leuk vooral met juf Inge en meester cees en juf Olga enz.

het was altijd leuk vooral met juf Inge en meester cees en juf Olga enz.we waren dit jaar nog met 5 roc klas naar six flags geweest was echt top

SSVO Het Plein, 1999

ik heb met erwart,lederd,casper,nou maar had was wel leuk.

ik heb met erwart,lederd,casper,nou maar had was wel leuk. we hadden een mester die john heten die was ook wel leuk die gaf gimmen.

SSVO Het Plein, 1993

ik heb een heel leuke tijd gehad tot nu 2006 na de zomer vakantie richting roc en daar mijn diploma proberen te halen als horeca assistent 1 mijn leukste klasdocent waren meester peter vooral hij geeft ons heel goed les!!!! en juf pauline die ons compute

ik heb een heel leuke tijd gehad tot nu 2006 na de zomer vakantie richting roc en daar mijn diploma proberen te halen als horeca assistent 1 mijn leukste klasdocent waren meester peter vooral hij geeft ons heel goed les!!!! en juf pauline die ons computer geeft en mijn eigen meester fred toffe mentor.ook vond ik op deze school de plekken waren we op kamp gingen erg leuk vooral texel noord-brabant en vierhouten.

SSVO Het Plein, 2002

?