Springplank

Hobbemastraat 6 in Zwolle, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Springplank, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Springplank foto

Op Springplank vind je 1 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Holle, kon je ontzettend mee lachen, en dan die tijden dat ze op der piano speelde.

Juf Holle, kon je ontzettend mee lachen, en dan die tijden dat ze op der piano speelde. Altijd plezier dat we hadden. Jammer genoeg heb ik maar 1 jaartje op deze locatie gezeten. Voorheen zat ik op Springplank Zerboltstraat.

Springplank, 1998

Als ik het goed heb, heette deze school"School III"toen ik er op zat.

Als ik het goed heb, heette deze school"School III"toen ik er op zat.Ik kwam er in klas 2 bij Juf Witteveen.Ook in klas 3 zat ik bij deze juf.Van klas 3 t/m 6 zat ik bij meneer Kamphuis.Verder herinner ik mij juf Heeres en meneer De Graaf.

Springplank, 1952

1948.

1948. ik zat er maar kort; ik kwam uit roermond en had nog maar 1 jaar te gaan. Ik was 13 en had al gelijk verkering op die school. Achtereenvolgens met:Hans Weenink, Wim Eikenaar, Henk Borggreve, Piet van der Kolk. geweldig. Toen ik tijdens een schoolreisje met Piet hand in hand liep, riep meester Meier me tot de orde. DAt gaf geen pas. Jammer hoor, nou was het schoolreisje niet meer half zo leuk. Op de laatste reunie miste ik:Willy van Zon, Greetje Weenink, Jenny van Keulen, Wiepke van Keulen...waar zijn jullie allemaal gebleven?

Springplank, 1941

?