sprengengilde

sprengenweg in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

95 scholieren

Bekijk de volledige pagina van sprengengilde, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

sprengengilde foto

Op sprengengilde vind je 9 klassenfoto’s en 95 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen was dit een lts.

Toen was dit een lts

sprengengilde, 1964

zijn er te veel om op te noemen.

zijn er te veel om op te noemen

sprengengilde, 1988

De leraren gek maken met onze drukke klas, vooral bij diegene die geen orde konden houden, een keer is het zelfs gebeurt dat een lerares zo gek van ons werd dat ze haar spullen pakte en de klas uit liep, ze kwam die les niet meer terug haha.

De leraren gek maken met onze drukke klas, vooral bij diegene die geen orde konden houden, een keer is het zelfs gebeurt dat een lerares zo gek van ons werd dat ze haar spullen pakte en de klas uit liep, ze kwam die les niet meer terug haha. Een van de dagen erna helaas wel weer.... Haar naam weet ik niet meer want we hebben niet lang les van haar gehad, volgens mij is ze ook niet lang gebleven, vind je 't gek met zo'n klas??? Meneer de Boer in het bijzonder van Engels,als hij kwaad werd werd hij zo rood als een tomaat en de etensresten vlogen door de klas als hij ging schreeuwen!!iiiee Ik moest altijd zo lachen van die man dat ik de slappe lach kreeg, daar heeft ie me een keer voor de klas uitgestuurd, hoe kwaaier hij werd hoe harder ik ging lachen. Dat is de enigste keer dat ik de klas uit werd gestuurd. Of die vent van wiskunde, altijd met zijn stopwoordje uuuhhhhhhhm, hoe heet ie ook alweer, ik geloof iets met de vegt???? Ik heb al een paar bekenden gezien, waronder Sabine Reatuadan en Susanne Wassink! Leuk om op deze manier weer eens wat van elkaar te 'horen'.

sprengengilde, 1994

?