Spinoza school

oude amersfoortseweg 196 in Hilversum, ( Toon op kaart )

171 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Spinoza school, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Spinoza school foto

Op Spinoza school vind je 39 klassenfoto’s en 171 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Bijna vanaf dag 1 heb ik op de Spinoza School gezeten.

Bijna vanaf dag 1 heb ik op de Spinoza School gezeten. Eerst bij Mevr.Potter en toen Caughlin, Hooiberg en Klaasen. Verkleedpartijen waren voor mij een feest! Schoolkamp naar de Paasheuvel, waar ik samen met Elsbeth, Chris en Eric, Ike en Tina Turner play-backde met Proud Mary. Namen die ik me kan herinneren: Elsbeth Wallenburg, Jolanda vd Ploeg, Robbie Wouters(mijn grote liefde) Chris de Bruin(ook een grote liefde) Timo de Jong, Paula Hom, Susan Mallot, Trudy Hoogeveen, Karen ?, Eric?, Richard van Brummelen, Ronald?, Marco Reynders en zijn broer Sverre een klas hoger, Babsje Sornsen de Koster, Ineke de Bruyn, Jose Westerveld. Een leuke school waar ik tot de 5de klas gezeten heb.

Spinoza school, 1966

ik heb bij juf.

ik heb bij juf.vos in de klas gezeten en bij meester hooyberg en meester de wijn.in de 5de klas ben ik blijven zitten. ik weet niet zo veel namen meer van mij klas ,enkele namen die ik nog wweet zijn:josje scheepmaker,heja voorhaar,saskia,lenny van dam,jaap wallenburg,dinga van driel,annelies de jong,jenny berteling,marjolein henni,monica janssen,jolanda van de leur. ik hoop dat ik nog wat van mij oude klasgenoten wat hoor. karin

Spinoza school, 1967

sprinkhanen vangen voor Hr.

sprinkhanen vangen voor Hr. Hooiberg, die altijd in een "koekblik" aan kwam rijden (citroen 2CV)

Spinoza school, 1968

?