Speciale De Driemaster

Zilverschoonplein 38 in Bergen op Zoom, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Speciale De Driemaster, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Speciale De Driemaster foto

Op Speciale De Driemaster vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb gezeten op de "Regenboog" Echt een super leuke tijd gehad.

Ik heb gezeten op de "Regenboog" Echt een super leuke tijd gehad. VB: schoolvoetbalkampioen van BOZ, o.l.v. dhr. Stoop. Leuke docenten zoals:Konings, Brouwer, v. Aken, en nog veel meer. Nu studeer ik in Tilburg>>> Academie voor Lichamelijke Opvoeding 3e jaar, volgend jaar afstuderen en op naar de universiteit. Ook "moeilijke" leerlingen kunnen ver komen.

Speciale De Driemaster, 1988

toe heten het de herman broerenschool groep juffrouw ansums?? men veraart men.

toe heten het de herman broerenschool groep juffrouw ansums?? men veraart men. bol men hectogs de laatste miste een deel van zijn arm maar was daar zeer vakkunig mee en deed er alles mee juffouw (ik dacht anssum) woonden toe op de kastanjelaan 20 in boz en is toe verhuis naar buiten de stad ik heb zeer genoten op deze school en heb een leuke herinnering aan over gehouden en men de crom toen directeur heb ik daar na nog kontact meegehad er is daar na nog een reunie geweest maar niet geweest en nog altijd spijt van gehad maar zo gaat het nu zelfstandige bloemist dus ondanks ""lom""school de bijnaam toen toch goed terecht gekomen

Speciale De Driemaster, 1974

toen was het nog de regenboog.

toen was het nog de regenboog

Speciale De Driemaster, 1989

?