Spaubeek

Schoolstraat 3 in Spaubeek, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Spaubeek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Spaubeek foto

Op Spaubeek vind je 20 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik zat op deze school vanaf dat wij in spaubeek gingen wonen.

Ik zat op deze school vanaf dat wij in spaubeek gingen wonen. En toen die tijd was ik best erg dik. De meesten zullen mij ook herinneren als het dikkertje (billy/betse turf) . Met deze naam werd ik vaak gepest maar de Hoofdleraar was er fel tegen dat er gepest en gescholden werd. Oke ik had ook wel hele leuke vriendinnen Christiaan Lissy en anderen. Ik weet mij alleen nog te herrineren de zesde klas daar mocht je ee doen met een soort misicul en mocht ik zingen dat was erg leuk. ik ben nog verkeersbrigadier geweest in de vijfde en zesde klas en dat was erg lachen Christiaan en ik stonden vaak samen bijelkaar bij de oversteek plaats

Spaubeek, 1966

We waren door de jaren heen een heel gezellig klasje.

We waren door de jaren heen een heel gezellig klasje. Als ik me goed herinner hadden we achtereenvolgens: meester Paffen (1e), Roumans (2e), juf Consten-Last (3e), meester Pillich (4e), juf Weijzen/juf Hartsema (5e) en tot slot meester Meiers (6e). Wat ik me nog het beste kan herinneren was dat meester Meiers, toen ik nog in de eerste klas zat, Wipneus en Pim kwam voorlezen. Geweldig was dat!

Spaubeek, 1972

Werk nu als een deputy clerk in de courthouse in Ravenna ohio.

Werk nu als een deputy clerk in de courthouse in Ravenna ohio. Getrouwd met twee dochters

Spaubeek, 1973

?