SOSA Mbo deeltijd, dep. van Hogeschool Haarlem

Percivalstraat 3 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk het volledige profiel van SOSA Mbo deeltijd, dep. van Hogeschool Haarlem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 63

Op SOSA Mbo deeltijd, dep. van Hogeschool Haarlem vind je 2 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 59

Er zaten allemaal oudere leerl...

Er zaten allemaal oudere leerlingen op deze opleiding, die naast hun werk een ander beroep leerden. Het was hard werken en veel lachen. Met grote groepen naar de snackbar of het bakkertje op het pleintje. Docenten: Tineke Veul, Marijke Brand, Ton..., Ans Peperkamp, de schapen fokker Martin... de rest komt vanzelf wel weer boven drijven als ik echt ga wroeten. Het leukst vond ik de drama lessen, en het saaist de organisatie leer van Gerard....? De docent ethiek vond ik een interessante man. Medestudenten: Judith Kikkert, Roel Schendelaar, Cees Engelhart, Ellie Groot, Sabina Velthuis, Marijke...?, Marja Hulleman, Brian ...?, (tuttiragazzi add 12move)

2003, Deleted

3 jarige deeltijd opleiding Ar...

3 jarige deeltijd opleiding Arbeidsmarktpolitiek en personeelsbeleid

2003, Annelies

Een hele fijne groep, vooral d...

Een hele fijne groep, vooral de samenwerking met Jaap, die helaas al is overleden. Vooral de methodische werkbegeleiding is me erg bij gebleven. Deze had ik samen met Jaap, we hadden maar een half woord nodig. De spiegel die je voorgehouden kreeg was af en toe wel eens bikkelhard maar toch goed. Een grote verandering na jaren administratief werk.

2003, Deleted
?