Sondervick College

Locht 117 in Veldhoven, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sondervick College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sondervick College foto

Op Sondervick College vind je 13 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Londen in de 5de was gaaf met Guus Smits als begeleider, verder lessen van Pouls met de luxaflex dicht en zijn zweetvlekken onder zijn armen die steeds geler werden.

Londen in de 5de was gaaf met Guus Smits als begeleider, verder lessen van Pouls met de luxaflex dicht en zijn zweetvlekken onder zijn armen die steeds geler werden. Bij Krijne tracteren als je je boek vergeten was of iets niet geleerd had en op het einde van het jaar een ijsje ofzo voor de mensen die 0 kruisjes gekregen hadden dat jaar.

Sondervick College, 1991

Na jarenlang op een internaat met veel heimwee, eventjes op Koningshof en daarna Anton van Duinkerken (havo).

Na jarenlang op een internaat met veel heimwee, eventjes op Koningshof en daarna Anton van Duinkerken (havo)

Sondervick College, 1985

In de pauze ging ik altijd met een aantal vriendinnen bij de bieb zitten, we werden daar steeds weggejaagd door de concierge! Maar kwamen steeds weer terug! Ik heb fijne herinneringen aan deze school, vooral biologie bij Wijnhoven was erg leuk.

In de pauze ging ik altijd met een aantal vriendinnen bij de bieb zitten, we werden daar steeds weggejaagd door de concierge! Maar kwamen steeds weer terug! Ik heb fijne herinneringen aan deze school, vooral biologie bij Wijnhoven was erg leuk. Maar ook minder leuke dingen zoals Duits bij mevrouw "ratje" (oosterbosch)

Sondervick College, 1995