Sociale Academie Gelderland

Schoolstraat in Arnhem, ( Toon op kaart )

278 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sociale Academie Gelderland, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sociale Academie Gelderland foto

Op Sociale Academie Gelderland vind je 13 klassenfoto’s en 278 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Sociale linguistiek van Toon van Haperen vond ik het leukst.

Sociale linguistiek van Toon van Haperen vond ik het leukst. Toon had zelf niet zo´n hoge pet op van zijn kunnen, naar ik later begreep. Het getrut van docente Corrie Hadders (MW) bezorgt me nog rillingen als ik er aan terugdenk. Ton van Schijndel (politicologie) had toen al last van liefdesverdriet en grote dorst. Het was een groots en meeslepend leven, maar we hadden weinig politicologie. Het was de tijd van aksies, bezettingen, radikaal marxisme, radikaal feminisme en radikaal late feesten. Een heel enkele keer zie ik nog wel eens iemand van toen. Het bewustmaken van de werkende klasse is steevast naar de achtergrond geraakt. Jaargenoten die ik me nog herinner zijn: Lidia Ram, Hans van Laëthem, Jan Damen, Ruud van Buuren, Stef van der Sluis.

Sociale Academie Gelderland, 1975

Kan me niet veel meer herinneren van deze school.

Kan me niet veel meer herinneren van deze school. Misschien een paar namen: Eugenie Massop (scriptie mee geschreven), Caroline, Fransje, Henriëtte Lokhorst, Christine, Mirjam Worm (vriendin de eerste jaren), Karen (in Amsterdam gaan wonen), Gaby, Marcel, Willem Rosbergen (me in het eerste (?) jaar vrolijk mee uitgeleefd zo nu en dan). Docenten: Willem Vinkevleugel, Nini Nederkoorn, Aggie Koedooder, Harry v.d. Vijfeijke (overleden, later, heb ik bergepen), zijn latere vrouw die destijds mijn docente en supervisor was bij vrouwenleerroute (kan nooit meer op haar naam komen, of was dat Nini?), Ton Broosens (later tegen gekomen bij JHVIS), zijn vrouw (met getekende wenkbrauwen, weet niet meer hoe zij heet, goeie docente, prettige feministe)...

Sociale Academie Gelderland, 1983

Personeelswerk, Adriaan Brouwer, Paul de Bruijn,Karin ??? .

Personeelswerk, Adriaan Brouwer, Paul de Bruijn,Karin ???

Sociale Academie Gelderland, 1981

?