Sociaal Cultureel Werk in de Gemeente Woudrichem

Hoogstraat 27 in Woudrichem, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Sociaal Cultureel Werk in de Gemeente Woudrichem, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Sociaal Cultureel Werk in de Gemeente Woudrichem foto

Op Sociaal Cultureel Werk in de Gemeente Woudrichem vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

aan de Veste heb ik hele goede herinneringen.

aan de Veste heb ik hele goede herinneringen.Met name bij meneer v.d. Bos.De zomerkampen in Zeist en Holten bij de fam. Aanstoot hebben bij mij een bijzonder fijne herinnering achter gelaten.

Sociaal Cultureel Werk in d..., 1963

Volgens mij was dit de peuterspeelzaal waar ik heb gespeeld.

Volgens mij was dit de peuterspeelzaal waar ik heb gespeeld. Op oude filmbeelden die een vader van een vriendinnetje maaktte, sta ik ongelofelijk te treuzelen op een, ik meen, oranje kunststof glijbaan. Zal ik er vooruit, achterstevoren..zal ik wel ervan afgaan? Nou, je kunt je wel indenken dat de rij achter mij steeds langer werd....Houten vloer, lekker stampen... een mooie poppen-speelhoek. Later kwam ik er om te hobby-en en te knutselen e.d.. Je kon er ook dansen leren, er was een grote spiegelwand beneden, toch?

Sociaal Cultureel Werk in d..., 1976

Ik heb hier bijna 29 jaar gewerkt ! Goede herinneringen aan vele vrijwilligers, zomerkampen en bijzondere acticviteiten zoals de kinderkermis !.

Ik heb hier bijna 29 jaar gewerkt ! Goede herinneringen aan vele vrijwilligers, zomerkampen en bijzondere acticviteiten zoals de kinderkermis !

Sociaal Cultureel Werk in d..., 1957