Snoeck Henkemansschool

Nieuwersluisstraat 36 in Den Haag, ( Toon op kaart )

804 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Snoeck Henkemansschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Snoeck Henkemansschool foto

Op Snoeck Henkemansschool vind je 117 klassenfoto’s en 804 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb maar 1 jaartje op deze school gezeten; het was de Snoeck Henkeman Mavo/Havo, ik deed een poging op Havo 5 in te stromen.

Ik heb maar 1 jaartje op deze school gezeten; het was de Snoeck Henkeman Mavo/Havo, ik deed een poging op Havo 5 in te stromen. Schoolkrant; Elckerlyck; Jan Verhoeven; schaakclub; 'n rare adj. directeur; leuke meisjes maar ik kon ook niet echt wennen, (had een bijzonder rooster met na een half jaar nog steeds twee dubbele uren op de vrijdagmorgen).

Snoeck Henkemansschool, 1968

Leuke tijd met marco de roode, mieke, debby, harvey, andre, siegfried, ronnie, sandra plat, natuurlijk renata christofolie, paula, rianne enz.

Leuke tijd met marco de roode, mieke, debby, harvey, andre, siegfried, ronnie, sandra plat, natuurlijk renata christofolie, paula, rianne enz. Ik zie nog wel eens, bij dance-party's. Inmiddels getrouwd, werkzaam in de ict en 2 super kids van 10 en 13 jaar.

Snoeck Henkemansschool, 1981

vooral activiteiten van de leerlingenvereniging o.

vooral activiteiten van de leerlingenvereniging o.l.v. dhr. Buitendijk; driedaagse schoolreis o.a. naar Hierden (bij Harderwijk)

Snoeck Henkemansschool, 1963

?